Save the date: mbo-carrousel

Wat maakt jouw werk in het mbo bijzonder? Welke ontwikkelingen zie je op het mbo afkomen, en wat heb je nodig om je werk met nog meer plezier te doen? Laat je stem horen op één van de zes regionale bijeenkomsten!

Waarom mag je dit niet missen?

Ben je werkzaam in het mbo? Ga met collega’s en werkgevers van andere mbo-scholen in gesprek over hoe werken in het mbo nu en in de toekomst nog beter en plezieriger kan. Als sociale partners organiseren we in september en oktober zes bijeenkomsten verspreid door Nederland: zes mbo-carrousels die energie geven. Laat je inspireren door de verhalen van collega's en gastsprekers.

De opbrengsten van de mbo-carrousels kunnen sociale partners gebruiken bij hun eigen inzet voor een nieuwe cao mbo.

Aanmelden

We kunnen niet wachten om samen met jou en vele anderen te verkennen hoe we werken in het mbo nog mooier en beter kunnen maken. We streven naar een zo breed mogelijke opkomst van collega’s werkzaam in het mbo. Stap jij in? Klik hier voor de locaties en data en meld je aan.

Per locatie zijn er 70 plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan voor één van de mbo-carrousels en zet de datum alvast in je agenda. Een definitieve uitnodiging met programma volgt nog voor de zomervakantie.

Tot dan!

MBO Raad, CNV Onderwijs, Algemene Onderwijsbond, FNV Overheid, FvOv