Sectorgroep mbo zoekt nieuwe leden en penningmeester

Ben jij er trots op dat je werkt in het mbo? Wil je opkomen voor belangen van de werknemers in roc’s, aoc’s en vakscholen? Meedenken over de cao en de inzet van CNV Onderwijs in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen? Met als doel het mbo te blijven verbeteren? Dan zijn we binnen de Sectorgroep mbo van CNV Onderwijs per direct op zoek naar jou!


Sectorgroep mbo is een groep enthousiaste onderwijsprofessionals die werkzaam is op roc’s en aoc’s door heel Nederland. Binnen CNV Onderwijs zetten wij ons in voor de rechten en positie van alle medewerkers van deze sector. Ook organiseren wij elk jaar een gezellige jaardag met workshops en een netwerkborrel. Een van onze projecten is Trots op ons mbo, omdat we trots zijn op ons vak. Wij leiden in het mbo de vakmensen op waar onze economie op draait. Daarnaast zijn wij sparringpartner van o.a. het ministerie van Onderwijs, het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)  en het hoofdbestuur van CNV.

Wat zoeken wij in jou?

– Je bent werkzaam in het mbo (als docent, beleidsmedewerker of onderwijsondersteuner)
– Je bent lid van CNV Onderwijs
– Je bent één keer per maand op woensdagmiddag beschikbaar voor ons overleg

Wat bieden wij jou?

– Een leuke en gezellige groep mensen die gezamenlijk werkt aan beter onderwijs
– Uitbreiding van jouw netwerk binnen het onderwijs
– Een mooie aanvulling op je cv
– Reiskostenvergoeding
– Als lid van Sectorgroep mbo/penningmeester kun je betaald verlof krijgen voor vakbondsactiviteiten, dus je wordt gecompenseerd om ook onder werktijd aan overleg of andere vakbondsactiviteiten deel te nemen.

Ben je nieuwsgierig? Je bent altijd welkom om een keertje aan te schuiven bij een vergadering. Gezien de huidige omstandigheden vergaderen we momenteel digitaal.

Heb je nog vragen of weet je het nu al zeker en wil je mét ons werken aan beter onderwijs? Neem dan contact met ons op: middelbaarberoepsonderwijs@cnv.nl