CNV organiseert een webinar Digitale geletterdheid

Digitale geletterdheid is in september 2022 door de minister vastgesteld als een van de basisvaardigheden. Maar wat houdt dat vak eigenlijk in? Voor veel onderwijsprofessionals blijft het nog onduidelijk. Daarom organiseert CNV Onderwijs op 7 juni van 19:00 uur tot 20:30 uur een gratis webinar over het onderwerp.

Het webinar wordt verzorgd door Gijsbreght van Doorn. Hij is dagelijks bezig met het onderwijs, ICT en opvoeden. Dat doet hij met trainingen, ouderavonden als interim schoolleider en als interim stafmedewerker ICT.

Extra's

CNV vindt het belangrijk om het vakgebied te duiden en anderen hier meer over te leren. Onderwijsprofessionals die zich aanmelden voor het webinar Digitale geletterdheid ontvangen daarnaast ook een aantal handreikingen, om binnen de eigen organisatie de nieuwe basisvaardigheid een plek te geven. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

Meld je aan voor het webinar en maak kans op een gratis boek

Je kunt je tot 5 juni aanmelden voor het webinar. Onder de deelnemers verloten we 30 exemplaren van het boek Gehackt van Remco Pijpers.

Meld je nu aan