Zorgen over sociale veiligheid? Meld je bij CNV

Neem contact op

Je hebt ze misschien wel gezien, de posters die in september in de bushokjes rond de TU Delft hangen. We vragen daarmee om bij zorgen en advies over de sociale (on)veiligheid op de TU Delft contact op te nemen met CNV. Dat doen we niet zomaar. Er komen vanuit medewerkers al lang ernstige signalen over intimidatie, racisme, pesten en uitsluiting. Zowel de onderwijsinspectie als de arbeidsinspectie heeft zich hier in strenge bewoordingen over uitgelaten en dringt aan op ingrijpen.

Please, use the globe button at the top right of the screen to translate the text in English .

Wat kan CNV doen?

Of je nu lid bent of niet, CNV hoort graag van je als je ook sociale (on)veiligheid ervaart. Als vakbond staan we voor een veilige werkomgeving. We spreken ons daar voortdurend over uit richting politiek en werkgevers en maken cao-afspraken waarmee (meer) veiligheid mogelijk wordt gemaakt. Maar, gesterkt door onze juristen, zijn wij er ook specifiek voor jou. Voor een luisterend oor, voor advies en indien nodig (voor wie tenminste een half jaar lid is) juridische stappen.

Wat heeft CNV al gedaan?

Contact opnemen over de sociale veiligheid op de TU Delft

Kom je graag met ons in contact? Vul dan hieronder onderstaande velden in. Vanzelfsprekend is deze informatie strikt vertrouwelijk.

Deel jouw zorg of vraag
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None

Maand van de vakbond

Wil je weten wat de vakbond in brede zin voor jou kan betekenen en overweeg je lidmaatschap? In september en oktober is het de ‘Maand van de Vakbond’ en kun je extra voordelig lid worden.

Word nu extra voordelig lid in september en/of oktober