Teksten cao hbo 2024-2025 gereed

Download cao hbo 2024-2025 (op cao-pagina)

De teksten van de nieuwe cao Hoger beroepsonderwijs (hbo) zijn klaar. De cao hbo 2024-2025 is een beleidsarme cao. Inhoudelijk is er buiten de salarisparagraaf niet veel gewijzigd. Wat wel nieuw is? De Maand van de Vakbond binnen het hbo.

Maand van de Vakbond

Ben jij nog geen vakbondslid en val je onder de cao hbo? Dan kun je vanaf nu in de maand oktober heel voordelig lid worden van de bond. In de cao is afgesproken dat werkgevers in het hoger beroepsonderwijs tot 100 euro van je eerste jaarlijkse vakbondscontributie vergoeden. Naast dit voordeel biedt CNV ook nog een voordelig lidmaatschapstarief: een nieuw lid betaalt voor de eerste 6 maanden in totaal slechts € 24! Nog geen lid? Grijp dan nu je kans.

Word nú extra voordelig lid

Dankzij de gemaakte afspraken voor de Maand van de Vakbond in de cao Hoger Beroepsonderwijs (hbo) kun jij in oktober heel voordelig lid worden van CNV. Je bespaart daarmee tot wel € 100 op de contributie voor het eerste jaar. Bovenop het huidige actietarief van € 24 voor de eerste zes maanden, ben je zo héél voordelig uit.

Check de actiepagina

Ben jij al CNV-lid?

Werf je als lid van CNV een nieuw lid? Dan ontvang je een cadeaubon van € 20. Nodig via deze link je collega(‘s) uit:

Download de cao hbo 2024-2025

Je kunt de nieuwe cao hbo 2024-2025 downloaden op onze cao-pagina Hoger beroepsonderwijs.