Wil jij weten wat AI voor jou als schoolleider kan betekenen?

Digitale weerbaarheid is een vaardigheid die voor iedereen belangrijk is. Zéker ook voor schoolleiders in het voortgezet onderwijs. Met deze gratis CNV AI Academy krijg jij de juiste tools in handen op het gebied van kunstmatige intelligentie in het onderwijs. Nog maar een paar dagen en dan start de eerste kick-off! Heb jij je al aangemeld?

Digitale weerbaarheid is een vaardigheid die voor iedereen belangrijk is. SkillsTown is een opleider gespecialiseerd in trainingen gericht op 21-eeuwse vaardigheden zoals: digitale weerbaarheid en integratie van kunstmatige intelligentie in het onderwijs. Met deze gratis CNV AI Academy krijg jij de juiste tools voor jou als (toekomstig) schoolleider in het voortgezet onderwijs op het gebied van kunstmatige intelligentie in het onderwijs.

Wat is de CNV AI Academy?

De CNV AI Academy voor schoolleiders is opgebouwd in 3 leerlijnen: 1) Basisbegrippen rondom AI, 2) AI vraagbaak binnen de organisatie en 3) Eerste richting geven van AI.

We beginnen sterk met een kick-off op locatie waar je samen met AI experts de basis behandelt. Na de kick-off heb je de eerste leerlijn voltooid en kan jij jouw kennis verbreden met een van de trainingen in de online academy. Dit doe jij op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

Open badge

Aan het einde van elke training ontvang je een 'Open badge'. Een open badge is een visueel, digitaal en betrouwbaar bewijs van een vaardigheid of competentie die je hebt verworven. Deze open badges zijn universeel erkend, volledig overdraagbaar en kunnen worden toegevoegd aan een LinkedIn-profiel. Toonaangevende organisaties zoals IBM en Google werken al met deze moderne manier van accreditatie.

Kick-off

De eerste kick-off is al 11 januari op ons kantoor in Utrecht. Maar we hebben ook nog andere locaties en data voor jullie! Alle data zijn van 17:00 tot 20:00, met pizza!

  • 11 januari 2024 in Utrecht
  • 1 februari in Eindhoven
  • 8 februari in Utrecht
  • 15 februari in Zwolle
  • 29 februari in Utrecht

Meld je hier aan en lees alles over de AI Academy voor schoolleiders in het voortgezet onderwijs.