Maak het verschil: doe mee aan ons onderzoek naar de werkcontext van schoolleiders

In opdracht van de cao-partijen (CNV Onderwijs, AOb, AVS, FvOv en de PO-Raad) is het Arbeidsmarktplatform PO een onderzoek gestart naar de werkcontext van schoolleiders. Met dit onderzoek willen we beeld krijgen van de taken en verantwoordelijkheden van schoolleiders, hoe die in de afgelopen jaren zijn veranderd en of (extra) ondersteuning nodig is.

Vragenlijst voor schoolleiders

Ben je schoolleider binnen het primair onderwijs? Deel jouw ervaringen via de online vragenlijst en help ons om de werkcontext voor schoolleiders beter te begrijpen en te verbeteren.

Doe mee aan het onderzoek

Delen binnen je school?

Er is een aparte vragenlijst voor leerkrachten, ondersteunend personeel, intern begeleiders en (G)MR-leden. Wil je de vragenlijst delen binnen je school? Stuur hen dan deze link:

Doe mee aan het onderzoek

Ervaringen delen

Welke vragenlijst je ook kiest: het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Je hoeft de vragenlijst niet in één keer in te vullen; je kunt de vragenlijst tussentijds opslaan en later verder gaan. Jouw input helpt de werkcontext van schoolleiders beter te begrijpen en te verbeteren.

Oproep aan alle onderwijsprofessionals

Ken je schoolleiders binnen jouw netwerk? Of andere betrokkenen? Help ons om dit onderzoek onder de aandacht te brengen door deze oproep met hen te delen. Hoe meer onderwijsprofessionals en (G)MR-leden deelnemen, hoe beter we de werkcontext kunnen begrijpen.