Gemeenteambtenaren kunnen nu input geven voor nieuwe cao

Naar de enquête

Vanaf vandaag kunnen alle gemeenteambtenaren hun mening geven over de nieuwe cao Gemeenten. CNV heeft samen met de andere vakbonden een enquête opgesteld om input te op te halen voor de komende onderhandelingen.

De huidige cao Gemeenten loopt af op 31 maart 2025. In november beginnen de onderhandelingen voor een nieuwe cao. De resultaten van de enquête worden gebruikt om de juiste onderwerpen op de agenda te zetten. De inzetbrief zal medio oktober klaar zijn, waarna de onderhandelingen kunnen beginnen.

Wat vind jij belangrijk voor de nieuwe cao Gemeenten?

Heb je ideeën over een betere werk-privébalans, bijvoorbeeld door een kortere werkweek? Ben je voorstander van maatregelen voor duurzaamheid? Of wil je afspraken over het aflossen van studieschulden? Vind je loonstijging of vitaliteitsregelingen belangrijk? Laat het ons weten door de enquête in te vullen.

Vul de enquête cao Gemeenten/SGO in

Vul de enquête in en geef aan welke onderwerpen jij belangrijk vindt!

Deel de enquête binnen jouw organisatie

CNV en de andere bonden willen graag dat zoveel mogelijk mensen de enquête invullen. We vragen je om de enquête ook te delen met collega’s binnen je organisatie, zodat we een goed beeld krijgen van de wensen van zowel leden als niet-leden. Jouw mening helpt ons om samen te werken aan een sterke nieuwe cao voor alle gemeenteambtenaren.

Mis niets van jouw cao-Gemeenten

Blijf op de hoogte én praat mee. Het verloop van de onderhandelingen is op de voet te volgen via de cao-pagina gemeenten.

Laat je stem horen en word nu lid!

Samen staan we sterker. Tijdelijk betaal je in totaal € 24,- voor de eerste zes maanden.

  • Betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Juridische ondersteuning als het tegenzit