Bezoek 10 oktober het A&O fondsen Festival 2024

Thema: samen vooruit in turbulente tijden

Het A&O fondsen Festival 2024 is hét hybride evenement over werken in de publieke sector in turbulente tijden. Voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Deelname is voor jou als rijksmedewerker gratis! Het festival vindt plaats op donderdag 10 oktober 2024. Ben jij werkzaam in HR, organisatieontwikkeling en/of verandermanagement binnen en/of buiten de domeinen? Dan mag je deze editie van het A&O fondsen Festival absoluut niet missen.

Thema: samen vooruit in turbulente tijden

Hoe navigeren we door de turbulenties van deze tijd? Wat kunnen we leren van projecten waarbij nieuwe technologieën of werkvormen werden ingezet? Hoe creëer je een inclusieve werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt? Wat zijn de nieuwe vormen van werken, leidinggeven en contact maken in de huidige tijd? Met het A&O fondsen Festival op 10 oktober 2024 krijg je de antwoorden.

Wat kun je verwachten?

De verbinders Joep van Deudekom en Rob Urgert zijn live aanwezig in Den Haag en nemen je mee in hun interactieve programma, doorspekt met humor. Ontdek ook sprekende voorbeelden uit de verschillende sectoren en leer van de aanwezige experts. Daarnaast verkent tech-ondernemer Ben van der Burg de digitale transformatie in de samenleving. Hij neemt je mee naar de uiterste grenzen van menselijke mogelijkheden.

Bekijk nu alvast de eerste highlights uit het programma en claim je ticket!