Potjescheck voor medewerkers Sociale Werkvoorziening

Samen met SW Werkzaak Rivierenland en subsidieverstrekker Samen Erop Vooruit werkt CNV aan een project om de financiële weerbaarheid van medewerkers in de SW-sector te verbeteren. De pilot (proefversie) van het project is gestart!

Potjescheck voor inzicht

De "potjescheck" biedt medewerkers van Werkzaak Rivierenland de mogelijkheid om inzicht te krijgen in eventuele financiële regelingen of subsidies waar zij recht op hebben, maar nog geen gebruik van maken. Deze check wordt uitgevoerd onder begeleiding van vrijwilligers van de CNV Belastingservice. Als beloning voor het invullen van de potjescheck, ontvangen medewerkers van Werkzaak Rivierenland een supermarktwaardebon ter waarde van € 25.

Meer hulp bij financieel loket

Eind november is de proefversie van het project afgerond. Het plan is om de pilot later uit te breiden tot een bredere service: een financieel loket waar je ook terecht kunt voor andere belastingservices, zoals hulp bij je belastingaangifte.

Zodra er een vervolg op de potjescheck komt, en ook jij als medewerker in de sector Sociale Werkvoorziening kunt meedoen, publiceren we dit op onze website.