Onderzoek naar eigen regie werknemers sector Sociaal Werk

De cao-tafel organiseert een online dialoog om te onderzoeken hoe eigen regie in sociaal werk écht valt te realiseren. Eigen regie is namelijk essentieel om met plezier en succes te blijven werken in sociaal werk. In de huidige cao Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening is hier al ruimte voor, maar we onderzoeken hoe dit beter kan.

Vragenlijst

We hebben een vragenlijst vanuit organisatieperspectief en een vragenlijst specifiek voor werknemers die onder de cao Sociaal Werk vallen, waaraan we onze leden vragen om mee te doen. Jouw bijdrage als CNV-lid wordt meegenomen in de cao-onderhandelingen en speelt een sleutelrol in de toekomst van sociaal werk.

Twee rondes

Het onderzoek bestaat uit twee korte rondes van maximaal 10 minuten. In de eerste ronde – die loopt tot en met 27 september – deel je anoniem jouw mening over en ervaring met eigen regie in sociaal werk. In de tweede ronde – die loopt van 30 september tot en met 11 oktober – beoordeel je de bijdrage van een andere deelnemer. CNV-onderhandelaar Marco Dons: ‘We hopen dat je meedoet en jouw mening en ervaring met ons deelt. Meedoen draagt bij aan het onderzoek, en dus aan de cao-onderhandelingen.’

Geen lid, maar wil je meepraten over de cao Sociaal Werk?

Word dan nu lid van CNV. Je betaalt nu het voordelige actietarief van € 24 voor het gehele eerste halfjaar.

Laat je stem horen en word nu lid!

Samen staan we sterker. Tijdelijk betaal je in totaal € 24,- voor de eerste zes maanden.

  • Betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Juridische ondersteuning als het tegenzit