Jouw voordelen van de IZZ Zorgverzekering door VGZ via CNV Connectief

Veerkracht is de onzichtbare motor van de zorg. Het zorgt ervoor dat jij kunt meebuigen met veranderingen en tegenslag. Mocht je helaas toch uitvallen, is het diezelfde veerkracht die ervoor zorgt dat je snel weer gezond aan het werk kan. De IZZ Zorgverzekering door VGZ is dé zorgverzekering op maat gemaakt voor mensen die werken in de zorg.

Wanneer je de IZZ Zorgverzekering door VGZ via CNV Connectief afsluit, ben je al verzekerd vanaf €138,95 per maand. Én profiteer je van veel collectieve voordelen. We zetten ze hieronder voor je op een rij:

  1. Collectiviteitskorting
    Wanneer je de IZZ Zorgverzekering door VGZ afsluit profiteer je via CNV Connectief van tot 20% korting op een aanvullende verzekering.
  2. Ruime vergoeding voor fysiotherapie
    Actief en fit blijven is belangrijk. De aanvullende verzekering van de IZZ Zorgverzekering door VGZ kan je hierbij helpen. Want met een aanvullende verzekering kun je tot wel 52 keer per jaar naar de fysio.
  3. Jouw persoonlijke gezondheidsbudget: het preventiebudget
    Wist je dat je met de IZZ Zorgverzekering door VGZ tot wel € 400 per jaar te besteden hebt aan trainingen en cursussen? Dit is het preventiebudget. Volg bijvoorbeeld een leefstijlcheck. Of zet het in voor zorg bij hormonale veranderingen.
  4. Mentaal fit gesprek
    Last van werkstress? Of zit je even niet zo lekker in je vel? Dan kun je in gesprek met een deskundige. Het Mentaal fit gesprek. Tip: dit wordt vergoed vanuit je persoonlijk gezondheidsbudget.
  5. In gesprek met een beweegcoach
    Heb je fysieke klachten? Of wil je meer bewegen? Dan kun je digitaal in gesprek met een beweegcoach. Je vraagt een consult eenvoudig aan via de VGZ Soepel en Sterk Coach.
  6. Speciaal voor jou als zorgmedewerker het programma Zen in de zorg
    Wil je werken aan een gezonde werk-prive balans? Download dan de VGZ Mindfulness Coach en volg het programma Zen in de zorg. Dit is een programma speciaal voor zorgmedewerkers.
  7. Koop een fiets met korting
    Vaker op de fiets naar je werk of gewoon privé? Dat kan met korting op alle fietsen op fietsvoordeelshop.nl.
  8. 25% korting op fitnessproducten van Tunturi
    Wil je werken aan je fitheid en vitaliteit? Dat kan met 25% korting op fitnessproducten van Tunturi. Denk bijvoorbeeld aan een hometrainer of gewichten om ook vanuit huis actief te blijven.
  9. Voorkom hoofdpijn en vermoeide ogen tijdens het werk
    Werk je veel achter een beeldscherm? Dan kan het zijn dat je hoofdpijn of vermoeide ogen krijgt. Om dit te voorkomen krijg je € 12,50 korting op een Seemy computerbril.
  10. Aan de slag met je leefstijl
    Wil je aan de slag met een gezondere leefstijl? Dat kan met één van de programma’s van Dokter Tamara. Deze worden ook vergoed vanuit het persoonlijk gezondheidsbudget.