Verkiezing Sociaal Werker van het Jaar 2021

[caption id="attachment_17253" align="alignleft" width="300"] foto: Shutterstock[/caption]

Sociaal Werkt! zoekt de nieuwe Sociaal Werker van het Jaar. Hij of zij wordt dan een jaar lang de ambassadeur van het vak. De verkiezing moet bijdragen aan het positioneren en professionaliseren van het vak en het vergroten van de zichtbaarheid en positie van de branche.

Een collega of iemand anders op het oog? Dan kun je jouw kandidaat tot en met 22 februari voordragen. Gezocht wordt een sociaal werker met een heldere visie op de rol en positie van sociaal werk in de maatschappij. Hij/zij is innovatief en ondernemend, communicatief vaardig, sterk in samenwerken/verbinden en een goede ambassadeur voor sociaal werk en sociaal werkers. Hij/zij is trots op het vak en wil impact hebben op het werkveld en de politiek.

Winnaar


Een deskundige jury beoordeelt de voordrachten en kiest hieruit begin maart drie genomineerden. Zij krijgen de  mogelijkheid om zich via de website en sociale media voor te stellen. Op basis hiervan kan er vanaf begin april op één van de kanshebbers gestemd worden. De winnaar wordt op 26 mei bekend gemaakt tijdens het gezamenlijke congres van het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk en Sociaal Werk Nederland.